Skip to main content

Bliv ABA-tekniker i Actas

København


Er du parat til en spændende hverdag som ABA-tekniker i en landsdækkende virksomhed med god energi og masser af spændende projekter? Hos Actas skal du være klar til både at arbejde selvstændigt og i teams, hvor du møder motiverede og veluddannede kollegaer.

Vores kunder er primært større private virksomheder og offentlige institutioner, hvor vi udfører installation og service. Vi regner ikke med, at du er nuværende verdensmester i alt ABA, AVA eller ABV-T – men vi satser på i fællesskab at gøre dig til det!

Derfor er det vigtigt, at du, som ABA-tekniker i København, har styr på din dokumentation, dine installationer – og den gode stil over for kunderne.

Du er sandsynligvis uddannet elektriker og har erfaring fra lignende jobs, samtidig med, at du har gennemført Brand 1 og 2. Måske er du fagleder; eller har lyst til at blive det.

Hos Actas bliver du en vigtig del af vores ABA-team, der er fordelt over hele landet. Teamet løser også engang imellem serviceopgaver på AIA, ADK og TVO, når det er påkrævet. Som ABA-tekniker/fagleder bliver dit primære ansvarsområde fejlretning, installation, idriftsætning og årlige eftersyn.

Vi bringer dine kompetencer i spil – og kombinerer dem med skrappe kollegaer, som altid er klar med en sikker hånd og et godt råd!

Personlig og faglig udvikling

Her i virksomheden er der højt til himlen og rigtig god plads til personlig og faglig udvikling. Derfor regner vi med, at du har humor og sætter pris på gode kollegaer i et uhøjtideligt og trygt arbejdsmiljø. Sådan er det nemlig i Actas!

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring, servicevogn, mobiltelefon, en rigtig fin personaleforening – og så har vi chefer, som er til at holde ud!

Hvis du har spørgsmål, eller vil du vide mere, ringer du blot til:

Afdelingsleder i København: Nicklas Holm, telefon 20 97 34 01.

Ellers er det vel bare at få sendt ansøgning, straffeattest og CV til HR-ansvarlig Lea Drejer Raunslund: job@actas.dk. Skriv ‘ABA-tekniker – København’ i emnefeltet.

Vi indkalder løbende til samtaler, og derfor vil vi genne have din ansøgning snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Vil du læse mere om, hvordan det er at arbejde i Actas, se Actas som arbejdsplads eller følg med på de sociale medier.

Vores forventninger til dig omfatter bl.a.:


  • Du færdes hjemmevant i forhold til installation, anmeldelse, færdigmelding og service samt årlige eftersyn

  • Erfaring med tilbagemelding på inspektionsrapport

  • Du kan arbejde selvstændigt og samarbejde konstruktivt i teams

  • Du kan levere flot håndværk

  • Du har humor og er en god kollega

  • Du viser god stil overfor kunderne

Vi ser gerne at du har erfaring med og mod på:


  • Centraltyper; herunder

  • ESMI FX/FDP

  • MX4000 / 5000

  • ESSER

Du får den bedste arbejdsplads 🙂


Alle afdelinger beskæftiger solide teams af professionelle medarbejdere, hvor tillid og kvalitet er nøgleord. Organisationen er flad og uhøjtidelig, og vi giver den gas mellem 8.00 og 16.00.

ABA-tekniker, København
ABA-tekniker, København
ABA-tekniker, København