Opskriften består af…


  • Et højt loft

  • En stor balje trygt arbejdsmiljø

  • Et kar med smil og grin

  • En portion gensidig tillid

  • En tønde faglig udvikling

  • Et firma fyldt med udviklingsparate medarbejdere

  • Ekstra humor, som drys

Et godt arbejdsmiljø skaber dygtige og engagerede medarbejdere

Vi har fagligt stærke medarbejdere, og vi er professionelle. For at få tilført den nyeste viden inden for vores felt, sikrer vi løbende kompetenceudvikling til vores medarbejdere efter ønsker og behov.

Vi ved, at et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen skaber glade og engagerede medarbejdere – og dét er vigtigt for os.

Sammenhold skaber arbejdsglæde og trivsel

Et godt sammenhold på tværs af afdelinger og fagligheder er en af grundstenene for en velfungerende arbejdsplads med trivsel og glæde blandt medarbejderne. Derfor gør vi i Actas meget ud af at samle vores medarbejdere i faglige såvel som sociale arrangementer.

“Der er flere grunde til, at jeg arbejder hos Actas og er glad i hverdagen…”

– Christina, sikringskonsulent

“De bedste ting ved
at arbejde i Actas
er helt klart…”

– Nicholai, sikringstekniker

“Jeg er selv kommet ind i Actas på en anbefaling og den anbefaling vil jeg gerne give videre til andre.”

– Dany, Sikringstekniker

“Det er vigtigt for mig at have frihed under ansvar og en god tone mellem kollegerne.”

– Ernst, Sikringstekniker
– Georg, Tillidsrepræsentant

I Actas står vi sammen

Vi har overenskomst med Dansk El-forbund gennem Dansk Industri, som sikrer, at vores medarbejdere har ordnede løn- og arbejdsvilkår. Derudover har vi et samarbejdsudvalg, arbejdsmiljøudvalg og en tillidsrepræsentant, som jævnligt mødes og taler om, hvordan Actas kan blive ved med at være den bedste arbejdsplads.

Vi vægter et inkluderende arbejdsmiljø

Carsten er veteran og er tilkendt fleksjob på baggrund af PTSD efter udsendelse til krigen i Afghanistan. Carsten var i et længere afklaringsforløb ved Huset Venture, inden han i 2019 kom til Actas. Vi har fornøjelsen af hans mange års erfaring indenfor lager- og logistikstyring og ikke mindst hans varme personlighed hver uge.

”Et vigtigt øjeblik for mig var den første julefrokost, jeg var med til. Der havde jeg været ansat i en 3-4 måneder. Her gik det virkelig op for mig, at det var den rette arbejdsplads, og at der var behov for mig. Jeg var blevet taget så godt imod.”

– Carsten, lagermedarbejder
Carsten Ziegler, smiler til kameraet over det gode arbejdsmiljø og fællesskab i Actas

Actas som arbejdsplads

“Hos Actas har vi frihed under ansvar, og vi tilrettelægger og udfører opgaverne selvstændigt lang hen af vejen. Organisationen er flad, og vi møder respekt for vores faglighed og indsats i hverdagen. Her er højt til loftet – og forståelse for den enkelte medarbejders betydning.”

– Kim, Låsesmed

Actas som arbejdsplads

”Actas er en arbejdsplads med stor handlefrihed, og det er en virksomhed i bevægelse. Jeg har nogle gode og afsindig kompetente kollegaer. Det der adskiller Actas fra en del andre typiske arbejdspladser er, at alle ved, hvad vi laver. Vores direktør kan sætte sig ind i de problemstillinger, teknikerne kommer med.”

– Søren, Chefkonsulent, Eksam. Sikringsleder – Vest
Søren Kudsk, står klar til næste projekt med tusser i hånden, i mens han beskriver frihed og tillid som nøgleord til det gode arbejdsmiljø i Actas

Actas som arbejdsplads

”Det er vigtigt for mig, at alle har det godt, og at alle kan lide at være her. Der skal ikke være forskel på, om du er tekniker, lærling eller noget helt tredje. Vi er alle på lige fod.”

– Nicklas, Afdelingsleder Glostrup

Actas som arbejdsplads

Actas er en attraktiv arbejdsplads med over 100 medarbejdere, som er fordelt i seks afdelinger i Jylland og på Sjælland. På trods af den geografiske distance mellem afdelingerne, prioriterer vi at være så meget i kontakt med hinanden som muligt både gennem faglig sparring og vidensdeling på tværs af afdelingerne, men også gennem sociale arrangementer, hvilket bidrager til et godt og trygt arbejdsmiljø på tværs af landet.

Vil du vide mere om Actas som arbejdsplads, eller ønsker et større indblik i arbejdsmiljøet, projekterne og udviklingen i Actas?

Følg med på de sociale medier.

Vi har de bedste medarbejdere!
Skal du med på holdet?

Praktik i Actas?


I Actas er vi altid åbne for at tage en samtale om et eventuelt praktikforløb i virksomheden. Vi har god erfaring med praktikanter både på kontoret og i marken. 

Vil du prøve kræfter med en spændende virksomhed i rivende udvikling? Eller er du nysgerrig omkring branchen?