Bliv chefkonsulent i Actas

Aalborg


Stærk og dedikeret konsulent med personlige og faglige ambitioner søges til et spændende job i branchens bedste virksomhed.


I stillingen som chefkonsulent i Actas bliver du en del af en af en attraktiv arbejds­plads med højt til loftet, hvor gensidig tillid er et nøgleord.

Organisationen er effektiv og rationel, og vi lægger vægt på et uhøjtideligt og trygt arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Hvem er du og vi?

Vi søger en resultatskabende og dynamisk chefkonsulent til salg og servicering af vores sikringsløsninger til nye og eksisterende storkunder primært i Nordjylland. Vi har mange landsdækkende kunder, hvorfor nogle arbejdsdage kræver din tilstedeværelse i andre dele af landet.

Actas er både installatør og integrator af sikring. Vi har vores egne udviklede løsninger, der gør, at vi ofte kan løse de opgaver, som andre i branchen takker nej til. Det gør, at vi har stort fokus på relationer og tillid til kunderne, da vi ofte agerer som sparringspartner for kunden.

Opgaverne

Du får på sigt ansvaret for dine egne landsdækkende-/ storkunder, og netop derfor er det vigtigt, at du hviler i din tekniske kunnen. Vi lever af relationer og god rådgivning. Derfor vil du hos os opleve meget lidt kold kanvas og direkte markedsføring.

Dine opgaver er blandt andet at fastholde og gerne udbygge kundekredsen. Gennemføre behovsanalyser og yde topprofessionel kunderådgivning. Kalkulerer tilbud og koordinerer accepterede ordre med afdelingslederne.

Du får stor indflydelse på din egen hverdag og opgaveløsningen. Vi har masser at se til, og derfor er det vigtigt, at du kan håndtere et højt tempo og er positiv i din tilgang til opgaverne.

Din kommende afdeling
I salgsafdelingen er vi fem plus dig og vores chef Rasmus. Du kommer til at dele kontor med Rasmus. Derudover sidder dine øvrige kollegaer fordelt på vores andre afdelinger.

På kontoret i Aalborg er der samlet flere afdelinger og kollegaer. Alt i alt er der 39, med deres daglige gang i huset.

Vi arbejder normalt fra kl. 8.00 til 16.00, men det finder vi ud af. Vi går meget op i, at vi har det godt, når vi er på arbejde – det betyder bl.a. at vores medarbejderarrangerede morgenbrød fredag morgen kl. 09.30 er et fast holdepunkt i ugens løb, hvor vi samles på tværs af huset til hyggesnak og gode grin.

Vi vil gerne høre fra dig

Kontakt helt fortroligt salgs- og produktchef Rasmus Kirk på 23 33 35 86, hvis du vil vide mere, og send din ansøgning til job@actas.dk senest 19. januar.

Vi holder løbende samtaler med relevante ansøgere.


Vil du læse mere om, hvordan det er at arbejde i Actas, se Actas som arbejdsplads eller følg med på de sociale medier.

Vi kan bl.a. tilbyde dig:


 • 37 timer fyldt med spændende arbejdsopgaver

 • Gode forhold og en virksomhed gennemsyret af god stemning

 • Årlig sommerfest for alle ansatte og julefrokost i hver afdeling

 • Nyt udstyr, pt. kan du vælge mellem en iPhone 12 eller Samsung S21 

 • Sundhedsforsikring inkl. børn op til 25

 • Personaleforening, barselsordning og seniorordning

Vores forventninger til dig omfatter bl.a.:


 • Minimum 5 års erfaring – meget gerne meget mere

 • Teknisk stærk og kvalitetsbevidst

 • Du er proaktiv med et stort drive og har evnen og viljen til at lykkes

 • Forretningsforståelse

 • Gerne tidligere sikringstekniker, så du har stor indsigt i produkterne

 • Gerne uddannelse som elektriker eller anden teknisk baggrund

 • Gerne innovativ i din tankegang

 • Kan arbejde struktureret, sætte mål og følge op på dem

 • Som person er du tillidsskabende og humoristisk

Du får den bedste arbejdsplads 🙂


Alle afdelinger beskæftiger solide teams af professionelle medarbejdere, hvor tillid og kvalitet er nøgleord. Organisationen er flad og uhøjtidelig, og vi giver den gas mellem 8.00 og 16.00.

Sikringsteknikere på arbejde
Chefkonsulent og afdelingsleder taler sammen
Medarbejdere til sommerfest