Skip to main content

Lyst at arbejde med et nyt speciale?

Bliv elektriker i Actas

Glostrup


Er du elektriker og er du parat til at arbejde med et nyt og spændende speciale i form af sikring og sikkerhed i en landsdækkende virksomhed med høj puls og masser af spændende projekter?
Hos Actas skal du være klar til både at arbejde selvstændigt og i teams, hvor du møder motiverede og veluddannede kollegaer i vores afdeling i Glostrup.

Vores kunder er primært større private virksomheder og offentlige institutioner, hvor vi udfører installation og service. Du vil indgå i et professionel team, hvor du får grundig oplæring i vores fag, branchens produkter og Actas’ unikke løsninger. Her er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke er bange for at tilgå og prøve at løse opgaver, som du måske ikke lige har set før.

Jobbet er ikke rutinepræget, og du vil møde en varieret og spændende arbejdsdag. Opgaverne spænder fra service med kundekontakt til projekt- og installationsløsninger med masser af faglige udfordringer.

Vi bringer dine kompetencer i spil – og kombinerer dem med skrappe kollegaer, som altid er klar med en sikker hånd og et godt råd!

Personlig og faglig udvikling

Her i virksomheden er der højt til himlen og rigtig god plads til personlig og faglig udvikling. Derfor regner vi med, at du har humor og sætter pris på gode kollegaer i et uhøjtideligt og trygt arbejdsmiljø. Sådan er det nemlig i Actas!

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring, servicevogn, mobiltelefon, en rigtig fin personaleforening – og så har vi chefer, som er til at holde ud!

Hvis du har spørgsmål, eller vil du vide mere, ringer du blot til:

Afdelingsleder i Glostrup: Nicklas Holm, telefon 20 97 34 01.

Ellers er det vel bare at få sendt ansøgning, straffeattest og CV til HR-ansvarlig Lea Drejer Raunslund: job@actas.dk. Skriv ‘elektriker – Glostrup’ i emnefeltet.

Vi indkalder løbende til samtaler, og derfor vil vi genne have din ansøgning snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Vil du læse mere om, hvordan det er at arbejde i Actas, se Actas som arbejdsplads eller følg med på de sociale medier.

Vores forventninger til dig omfatter bl.a.:


  • Du er udlært elektriker

  • Du kan arbejde selvstændigt og samarbejde konstruktivt i teams

  • Du kan levere flot håndværk

  • Du har humor og er en god kollega

  • Du viser god stil overfor kunderne

  • Du har kørekort

Vejen er ikke lang: Fra elektriker til sikringstekniker


  • Tag fat på en opgradering, og få ny viden indenfor alarm- og brandanlæg, TV-overvågning og advanceret adgangskontrol

  • Vi giver dig en grundig oplæring og indblik i fagets finesser og produkter

Du får den bedste arbejdsplads 🙂


Afdelingen i Glostrup beskæftiger solide teams af professionelle medarbejdere, hvor tillid og kvalitet er nøgleord. Organisationen er flad og uhøjtidelig, og vi giver den gas mellem 8.00 og 16.00 mandag til torsdag og 8.00 og 15.30 fredag.

Elektriker i Glostrup på job
Elektriker i Glostrup på job
I Actas hjælper vi hinanden