Sikringstekniker Mads Thomas, har været lærling i Actas

Lærling i Actas

“Det bedste ved at være lærling i Actas er sammenholdet med de søde og smilende kollegaer, som altid er klar til at hjælpe. Jeg har hurtigt fået mine egne arbejdsopgaver, hvilket giver selvtillid og udvikler mig, både fagligt og personligt. Det er ansvaret og troen på mig selv, samtidig med at jeg ved, at jeg altid kan få råd og vejledning hos en kollega, der gør at jeg altid kommer glad på arbejde.”

– Martin, 1. års lærling (sikringstekniker)

Din uddannelse er vigtig for os

Vi ved, at den bedste måde at lære på er ved at prøve tingene i praksis. Derfor har vi stor tillid til lærlingene og deres kunnen, hvorfor de inddrages i så meget som muligt og løbende får ansvar for egne opgaver.

Vi sikrer uddannelsens kvalitet ved hjælp af vores uddannelseshåndbog, som beskriver, hvordan det er at være lærling i Actas, forventningerne til lærlingene samt de ting, de skal lære.

Actas's lærlingehåndbog
– Actas uddannelseshåndbog
37
Lærlinge i Actas siden 2011
15
Nuværende antal lærlinge i Actas

Vi har et socialt ansvar

Siden 2011, da Actas blev grundlagt, har vi haft lærlinge ansat. Vi har et socialt ansvar og finder det utrolig vigtigt at tage del i at uddanne fagfolk. I takt med at Actas er vækstet, er antallet af lærlinge også, derfor har vi nu lærlinge ansat i alle vores afdelinger.

I vinteren 2022 har vi 14 lærlinge under uddannelse – fordelt i alle vores afdelinger. Hvis muligheden er for det, så tilbyder vi altid vores færdigudlærte lærlinge en fastansættelse i virksomheden – og vi er glade for, at så mange vælger at fortsætte.

Vi gør os umage

Som lærling hos Actas får du et uddannelsesforløb på branchens højeste niveau. Vores lærlinge arbejder side om side med vores dygtige medarbejdere, som giver deres faglige viden videre.

Vi gør os umage, når vi tager elever og lærlinge ind. Det er vigtigt at vi finder de rigtige personer, som vil gå godt i spænd med vores arbejdskultur og værdier. I Actas respekterer alle hinanden uanset, om der er tale om en ny lærling, en sikringstekniker eller en leder.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om at være lærling i Actas, er du altid velkommen til at kontakte vores HR-chef.

Lærling installerer overvågning
Portrætfoto af direktør Jørgen Kronborg

”Lærlinge er vigtige for branchens kvalitet og overlevelse. Vi skal stå sammen og sørge for, at vi har teknikere fremover, for det er vores alles ansvar. Det er vigtigt, fordi vi ikke kan få folk nok.”

– Peter Boltau, Adm. direktør
Portrætfoto af Thomas Jacob Olsen
– Thomas, 25 år
3. år lærling (sikringstekniker)

“Primært løser jeg opgaver i samarbejde med en sikringstekniker, men på projekter bliver jeg ofte sat i gang med at lave noget selvstændigt. Jeg har kørt lidt selvstændigt på serviceopgaver, og formoder at det sidste år bliver mere selvstændigt arbejde i form af mindre projekter og servicekørsel.”

Portrætfoto af Allan Balser Sjøgaard
– Allan, 28 år
2. år lærling (sikringstekniker)

“Det er fantastisk at være lærling i Actas. Hvis du har modet og evnerne, så får du lov til at prøve mange forskellige ting. Det er dejligt, hvor stor tillid der er til lærlingene i Actas.”

Portrætfoto af Steffan Larsen Steffensen
– Steffan, 22 år
3. år lærling (sikringstekniker)

“Samarbejdet med svendene fungere super godt,  jeg har nogle fantastiske kollegaer. Som ny lærling vil jeg klart anbefale, at du bare stiller alle de spørgsmål, du har, og også flere gang, hvis det er nødvendigt.”

Vi uddanner branchens dygtigste sikringsteknikere!

Måske er du den næste lærling?

Vil du i praktik?

Vi tager hellere end gerne praktikanter ind, som kan få lov til at snuse til faget. Det gør vi, fordi sikkerheds- og sikringsbranchen er en nichebranche, som flere unge gerne skal have øjnene op for.