Skip to main content

Tidl. afdelingsleder i København – nu forretningsudvikler

Nicklas Holm


Når man arbejder i en virksomhed, der har flere afdelinger spredt rundt i landet, kan der hurtigt opstå muligheder, som man bare må gribe. Dette var tilfældet for vores forhenværende afdelingsleder i København, Nicklas Holm. 

August 2021 (opdateret november 2023)

Fra lærling til fastansat

I Actas ser vi store fordele ved at fastansætte vores lærlinge, når de er færdigudlærte. Den mulighed greb nu 34-årige Nicklas, da han var færdigudlært. Med sin læretid har han været ansat i Actas i snart 15 år.   

”Det var meget naturligt, og der var ikke en store forskel ved at gå fra at være lærling til sikringstekniker. Jeg havde haft selvstændige arbejdsopgaver i min læretid, så jeg
mærkede ikke overgangen specielt. Det var ikke sådan, at jeg kom på arbejde dagen efter,
og så var det noget helt andet.”

“Det er spændende at være afdelingsleder. Det er mig, tingene kommer tilbage til, hvis der er noget.”

– Nicklas Holm: tidl. Afdelingsleder i København, nu forretningsudvikler

Nordjylland til Sjælland

Nicklas er fra Nordjylland og havde derfor sin tid som lærling i afdelingen i Aalborg, hvor han også blev fastansat som sikringstekniker efterfølgende. Efter nogle år kom der dog en ny mulighed for Nicklas, og den valgte han at gå all-in på. Actas manglede nemlig en sikringstekniker til afdelingen i Glostrup, så i 2017 pakkede han kufferten og flyttede til Sjælland for at varetage stillingen. Da der tre år senere manglede en afdelingsleder i samme afdeling, takkede Nicklas ja til stillingen, da han fik den tilbudt.

”Det er spændende at være afdelingsleder. Det er mig, tingene kommer tilbage til, hvis der er noget. Men det er fedt at være med til at sætte sit eget præg på afdelingen. Det er jo mit ansvar, at den vækster det, den skal. Det er derfor, jeg sagde ja til det. Så kan jeg være med til at udvikle afdelingen, og samtidig udvikler jeg mig helt vildt som person.”

“Det er vigtigt for mig, at alle har det godt, og at alle kan lide at være her. Der skal ikke være forskel på, om du er tekniker, lærling eller noget helt tredje. Vi er alle på lige fod.”

– Nicklas Holm: tidl. Afdelingsleder i København

”Det er spændende at være afdelingsleder. Det er mig, tingene kommer tilbage til, hvis der er noget”

– Nicklas Holm, tidl. afdelingsleder i København

Nicklas tog altså springet fra at være sikringstekniker i Aalborg til at blive afdelingsleder i Glostrup. Her har han udviklet sig meget, og som afdelingsleder har han en bestemt holdning, som han vægter højt.

”Det er vigtigt for mig, at alle har det godt, og at alle kan lide at være her. Der skal ikke være forskel på, om du er tekniker, lærling eller noget helt tredje. Vi er alle på lige fod.”

Pr. 1. november 2023 er Nicklas dog at finde tilbage på hovedkontoret i Aalborg. Et ønske om at rykke tættere på familien tyngede, hvorfor Nicklas nu besidder rollen som forretningsudvikler.


Vil du læse mere om, hvordan det er at arbejde i Actas? så se mere  på Actas som arbejdsplads eller følg med på de sociale medier.