Skip to main content

Praktikant til HR og kommunikation


Er du klar til at kickstarte din HR- og kommunikationskarriere i et spændende og alsidigt praktikophold hos Actas?

I Aalborg søger vi en praktikant til efteråret 2024 til at supportere HR-afdelingen med en række forskelligartede opgaver inden for blandt andet:

 • Employer branding, rekruttering, onboarding, personalejura og administration
 • Produktion af indhold til vores kommunikationskanaler, hjemmeside og intranet

Du bliver en del af en afdeling med løbende sparring, hvor du gradvist vokser ind i rollen, er med til at sætte dit eget præg på opgaverne og med tiden overtager et større ansvar. Har du ikke lyst til at give slip, efter praktikperioden er endt, er det muligt at fortsætte i studiejob.

Hvem er Actas?

Actas er en sikringsvirksomhed, der beskæftiger ca. 120 ansatte på tværs af seks afdelinger spredt over hele landet. Hovedkontoret er i Aalborg, og det er her, hvor du vil få din daglige gang.

Du bliver del af en organisation, der vægter social ansvarlighed højt. Vi sikrer værdier – også sociale, og det er derfor vigtigt for os, at alle ansatte bidrager til et sundt og trygt arbejdsmiljø, hvor alle ønsker det bedste for hinanden. I 2023 havde vi en medarbejdertilfredshed højere end landsgennemsnittet – og det kan også mærkes i det daglige!

To sikringsteknikere i samtale

Sammenhold giver trivsel og arbejdsglæde

Et godt sammenhold på tværs af afdelinger og fagligheder er en af grundstenene for en velfungerende arbejdsplads med trivsel og glæde blandt medarbejderne. Derfor gør vi i Actas meget ud af at samle vores medarbejdere til faglige såvel som sociale arrangementer.

Dine opgaver

Hvis du er nysgerrig på, hvad du for eksempel skal lave, så er det:

 • Udvikling og implementering af vores employer branding strategi i samarbejde med øvrige kollegaer, herunder løbende udarbejdelse af materiale til sociale medier og hjemmeside
 • Support ved rekruttering, herunder udformning af jobopslag, annoncering og kommunikation med kandidater
 • Vedligeholdelse af medarbejderoplysninger i vores HR-system, samt udarbejdelse og vedligeholdelse af organisationsdiagrammer og -politikker
 • Intern kommunikation, herunder vedligeholdelse af intranet
 • Planlægning og eksekvering af vores årlige julekonkurrence
 • ad hoc projekter og opgaver

Med reference til vores HR-chef kommer du også til at arbejde sammen med vores webdesigner. Begge er superflinke og imødekommende – hvis de selv skal sige det 😉


   Personlig profil

   Vi ser gerne, at du er studerende på en kandidatuddannelse inden for kommunikation, HRM, organisation, markedsføring eller lignende.

   For at få succes i rollen som praktikant er det vigtigt for os, at du er en dygtig formidler og kan skabe relationer på alle niveauer i organisationen både i Aalborg og i virksomhedens fem øvrige afdelinger. Samtidig er det vigtigt, at du er velformuleret, struktureret og har en skarp og veludviklet evne til at prioritere og sætte dig ind i nye ting.

   (Er du næsten superbruger af Adobe Photoshop/ Elements/Canva, så vinder du en masse plusser allerede inden en evt. samtale – er du ikke næsten superbruger, men ferm til at lære og derudover bare tænker, at du passer perfekt ind, så søg endelig!)

   Du får stor indflydelse på din egen hverdag og opgaveløsningerne. Vi har masser at se til, og derfor er det vigtigt, at du kan håndtere et højt tempo og er positiv i din tilgang til opgaverne.

   Høj kvalitet i serviceringen af kunder og kollegaer er en selvfølge for dig, og dine samarbejdsevner kommer dagligt til udtryk og bidrager positivt til den gode stemning.

   Det praktiske

   • Du får egen skrivebordsplads på HR-kontoret i Aalborg
   • Du får arbejdscomputer og -telefon stillet til rådighed
   • Mulighed for hjemmearbejde efter behov
   • Mulighed for fridage længere henne i processen til at skrive på din praktikopgave
   • Morgenbrød hver fredag og selvfølgelig kaffe ad libitum hver dag
   • Har du lyst, kan du deltage i vores årlige sommerfest 30. august
   • Vigtigst af alt er det muligt at fortsætte i studiejob efter endt praktikperiode
   • Vi ser gerne, at praktikperioden løber fra starten af august til december – men vi er selvfølgelig fleksible!
    (Og har du lyst til at starte din praktik med et studiejob, så er du velkommen til at starte allerede i juni)

   Du får den bedste praktikplads

   I Aalborg beskæftiger vi et sollidt team af professionelle medarbejdere, hvor tillid og kvalitet er nøgleord. Organisationen er flad og uhøjtidelig, og vi giver den gas mellem 08.00 og 16.00 mandag til torsdag og 08.00 og 15.30 fredag.

   Er du klar?
   Send din ansøgning og CV til job@actas.dk senest 30. april.

   Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag. Forventet starttidspunkt i august eller hurtigst muligt.

   Har du spørgsmål?
   Kontakt HR-chef Lea Drejer Raunslund på 4080 8385, hvis du vil vide mere.

   Vi glæder os til at høre fra dig!