Skip to main content

Bliv sikringstekniker i Actas

Hårlev


Er du parat til en spændende hverdag som sikringstekniker i en landsdækkende virksomhed med god energi og masser af spændende projekter? Hos Actas skal du være klar til både at arbejde selvstændigt og i teams, hvor du møder motiverede og veluddannede kollegaer i vores Hårlev afdeling.

Vores kunder er primært større private virksomheder og offentlige institutioner, hvor vi udfører installation og service. Vi regner ikke med, at du er nuværende verdensmester i alt AIA, ADK eller TVO – men vi satser på i fællesskab at gøre dig til det!

Det er vigtigt, at du som sikringstekniker har erfaring, og ikke er bange for at tilgå og løse opgaver, som du måske ikke lige har set før. Jobbet er ikke rutinepræget, og du vil møde en varieret og spændende arbejdsdag. Opgaverne spænder fra service med kundekontakt til projekt- og installationsløsninger med masser af faglige udfordringer.

Vi bringer dine kompetencer i spil – og kombinerer dem med skrappe kollegaer, som altid er klar med en sikker hånd og et godt råd!

Personlig og faglig udvikling

Her i virksomheden er der højt til himlen og rigtig god plads til personlig og faglig udvikling. Derfor regner vi med, at du har humor og sætter pris på gode kollegaer i et uhøjtideligt og trygt arbejdsmiljø. Sådan er det nemlig i Actas!

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring, servicevogn, mobiltelefon, en rigtig fin personaleforening – og så har vi chefer, som er til at holde ud!

Hvis du har spørgsmål, eller vil du vide mere, ringer du blot til:

Afdelingsleder i Hårlev: Henrik Stjernfelt, telefon 23333548.

Ellers er det vel bare at få sendt ansøgning, straffeattest og CV til HR-ansvarlig Lea Drejer Raunslund: job@actas.dk. Skriv ‘sikringstekniker – Hårlev’ i emnefeltet.

Vi indkalder løbende til samtaler, og derfor vil vi genne have din ansøgning snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Vil du læse mere om, hvordan det er at arbejde i Actas, se Actas som arbejdsplads eller følg med på de sociale medier.

Vores forventninger til dig omfatter bl.a.:


  • Du er sikringstekniker med erfaring
  • Du kan arbejde selvstændigt og samarbejde konstruktivt i teams

  • Du kan levere flot håndværk

  • Du har humor og er en god kollega

  • Du viser god stil overfor kunderne

Vores forventninger til dig omfatter bl.a.:


  • AIA, ADK og TVO – herunder:

  • SPC

  • NOX

  • UNILOCK

  • MILESTONE

Du får den bedste arbejdsplads 🙂


Alle afdelinger beskæftiger solide teams af professionelle medarbejdere, hvor tillid og kvalitet er nøgleord. Organisationen er flad og uhøjtidelig, og i Hårlev giver vi den gas mellem 7.30 og 15.30 mandag til torsdag og 7.30 og 15.00 fredag.

Samtale mellem sikringstekniker og leder
Sikringstekniker i Hårlev ude på en arbejdsopgave
Sikringstekniker i Hårlev montere alarmsystem