Skip to main content

Bliv sikringstekniker i Actas

Skive


Får du julelys i øjnene, når du står overfor et alarmsystem, du ikke har prøvet før? Er du den, der kaster dig ud i ny programmering med et smil på læben? Og føler du en tilfredsstillelse ved at aflevere flot håndværk, når arbejdet er fuldført?

Hvis ja, så er du måske vores nye kollega i vores afdeling i Skive.


Sikringstekniker i ACTAS

Hos Actas er det nødvendigt, at du trives med en omskiftelig hverdag, hvor der er arbejde i kalenderen, men plads til familielivet ved siden af. Du skal kunne arbejde selvstændigt og i teams. Din hverdag vil være præget af både service, projekt- og installationsopgaver. Vi har brug for flere erfarne kollegaer – gerne med kendskab til SPC, NOX , MILESTONE og evt. Unilock, der er klar til at prøve nye græsgange. Vi har et godt fællesskab, vi udvikler os fagligt og hygger os i en travl hverdag.

Motivation og kompetenceudvikling
Det har stor betydning for Actas, at medarbejderne er motiverede og trives i det daglige, da det også smitter positivt af på vores forhold til kunder og samarbejdspartnere.

Derfor tilbyder vi oplæring målrettet dit behov og dine kompetencer, med mulighed for efteruddannelse. Derudover sikrer vi, at du er godt kørende i en VW transporter, at du bliver klædt i Snickers arbejdstøj fra top til tå og udstyret med det bedste værktøj!

Har du optjent anciennitet i dit nuværende job, kan du tage ancienniteten med over til os. Løn forhandles individuelt og pension er efter gældende overenskomst. Derudover tilbyder vi sundhedsforsikring.

Din hverdag

Opgaverne er udfordrende og varierende og vi tilpasser dem efter dine kompetencer. En gang imellem kaster vi dig ud i opgaver, hvor du får brug for at trække på vores store netværk af kollegaer for at komme i mål. Vi forventer ikke, at du kan alt AIA, ADK eller TVO, men du skal være rutineret og villig til at give det et forsøg, når du står overfor noget, du ikke lige har prøvet før. Vi forventer, at du leverer flotte installationer, der tilfredsstiller virksomhedens og kundernes forventninger.

Din kommende afdeling
I Skive har vi en hyggelig lille afdeling med et team på 6 kollegaer – sikringsteknikere, lærlinge, en projektleder, sælger og vores afdelingsleder, der får hverdagen til at fungere. Vi arbejder normalt fra kl. 8.00 til 16.00 og vi samarbejder ofte med vores afdelinger i Aarhus, Fredericia og Aalborg.

Vi vil gerne høre fra dig

Din ansøgning, straffeattest samt CV sendes til HR-chef Lea Drejer Raunslund via job@actas.dk

Vi indkalder løbende til samtaler og derfor vil vi gerne modtage din ansøgning snarest muligt.

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Steffen på
tlf. 5173 1568. Vi glæder os til at høre fra dig!


Vil du læse mere om, hvordan det er at arbejde i Actas, se Actas som arbejdsplads eller følg med på de sociale medier.

Vi kan bl.a. tilbyde dig:


  • Attraktive lokalaftaler, herunder betalt fagforeningskontingent

  • Gode forhold og en virksomhed gennemsyret af god stemning

  • Årlig sommerfest for alle ansatte og julefrokost i hver afdeling

  • Nyt udstyr, pt. kan du vælge mellem en iPhone 12 eller Samsung S21 

  • Aktiv klub for alle overenskomstansatte; Klub Actas afholder jævnligt møder og arrangementer for medlemmerne

Vores forventninger til dig omfatter bl.a.:


  • Du er sikringstekniker med erfaring
  • Du kan arbejde selvstændigt og samarbejde konstruktivt i teams

  • Du kan levere flot håndværk

  • Du har humor og er en god kollega

  • Du viser god stil overfor kunderne

Du får den bedste arbejdsplads 🙂


Alle afdelinger beskæftiger solide teams af professionelle medarbejdere, hvor tillid og kvalitet er nøgleord. Organisationen er flad og uhøjtidelig, og vi giver den gas mellem 8.00 og 16.00.

Sikringsteknikere på arbejde
Sikringstekniker og leder taler sammen
Medarbejdere til sommerfest