Skip to main content

Bliv sikringstekniker i Glostrup


Får du julelys i øjnene, når du står overfor et alarmsystem, du ikke har prøvet før? Er du den, der kaster dig ud i ny programmering med et smil på læben? Og føler du en tilfredsstillelse ved at aflevere flot håndværk, når arbejdet er fuldført?

Hvis ja, så er du måske vores nye kollega i vores afdeling i Glostrup.


Motivation og kompetenceudvikling

Det har stor betydning for Actas, at medarbejderne er motiverede og trives i det daglige, da det også smitter positivt af på vores forhold til kunder og samarbejdspartnere.

Derfor tilbyder vi oplæring målrettet dit behov og dine kompetencer, med mulighed for efteruddannelse. Derudover sikrer vi, at du er godt kørende i en VW transporter, at du bliver klædt i Snickers arbejdstøj fra top til tå og udstyret med det bedste værktøj!

Har du optjent anciennitet i dit nuværende job, kan du tage ancienniteten med over til os. Løn forhandles individuelt og pension er efter gældende overenskomst. Derudover er der sundhedsforsikring.

Sikringstekniker i ACTAS

Hos Actas er det nødvendigt, at du trives med en omskiftelig hverdag, hvor der er arbejde i kalenderen, men plads til familielivet ved siden af. Du skal kunne arbejde selvstændigt og i teams. Din hverdag vil være præget af både service, projekt- og installationsopgaver. Vi har brug for flere erfarne kollegaer gerne med kendskab til SPC, NOX , MILESTONE evt. Unilock, der er klar til at prøve nye græsgange. Vi har et godt fællesskab, vi udvikler os fagligt og hygger os i en travl hverdag.

Din hverdag

Opgaverne er udfordrende og varierende og vi tilpasser dem efter dine kompetencer. En gang imellem kaster vi dig ud i opgaver, hvor du får brug for at trække på vores store netværk af kollegaer for at komme i mål. Vi forventer ikke, at du kan alt AIA, ADK eller TVO, men du skal være rutineret og villig til at give det et forsøg, når du står overfor noget, du ikke lige har prøvet før. Vi forventer, at du leverer flotte installationer, der tilfredsstiller virksomhedens og kundernes forventninger.

Din kommende afdeling
I  Glostrup har vi en hyggelig lille afdeling med et team på ca. 15 kollegaer – sikringsteknikere, lærlinge, en låsesmed, en sælger og vores afdelingsleder, der får hverdagen til at fungere. Vi arbejder normalt fra kl. 8.00 til 16.00 og vi samarbejder ofte med vores afdeling i Hårlev samt de tre andre afdelinger i Jylland.

To sikringsteknikere i samtale

Sammenhold giver trivsel og arbejdsglæde

Et godt sammenhold på tværs af afdelinger og fagligheder er en af grundstenene for en velfungerende arbejdsplads med trivsel og glæde blandt medarbejderne. Derfor gør vi i Actas meget ud af at samle vores medarbejdere til faglige såvel som sociale arrangementer.


Ansvar og kvalifikationer

 • Du er sikringstekniker med kendskab til AIA, ADK og/eller TVO
 • Du kan arbejde selvstændigt og samarbejde konstruktivt i teams
 • Du kan levere flot håndværk
 • Du har humor og er en god kollega
 • Du viser god stil over for kunderne

Vi tilbyder dig

 • Skønne, dygtige kollegaer
 • Ordnede forhold – vi har overenskomst og er medlem Dansk Industri
 • Attraktive lokalaftaler, herunder betalt fagforeningskontingent
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring inkl. børn op til 24 år
 • Personaleforening, barselsordning og seniorordning
 • Et aktivt samarbejdsudvalg, der arbejder aktivt for at skabe en god og rummelig arbejdsplads
   Sikringstekniker og koordinator i dialog

   “Jeg er selv kommet ind i Actas på en anbefaling…

   og den anbefaling vil jeg gerne give videre til andre”

   Det der er vigtig for mig er at stå op til et arbejde jeg gider. I en travl hverdag er det befriende at komme på arbejde, hvor man bare kan koncentrere sig om at arbejde. Hvis jeg skal give nogle gode grunde til at arbejde i Actas, så er det fordi jeg har nogle rigtig gode kollegaer, der er en god omgangstone blandt kollegaer og ledelse og så har jeg et spændende arbejde, hvor der er plads til at jeg kan udvikle mig.

   Fortæller tidl. sikringstekniker, nuværende afdelingsleder i Glostrup Dany Levy-Schousboe

   Vi vil gerne høre fra dig
   Send dit CV og evt. ansøgning til HR-chef Lea Drejer Raunslund via job@actas.dk

   Vi indkalder løbende til samtaler, og derfor vil vi gerne modtage din ansøgning snarest muligt.

   Sikringstekniker og direktør til sommerfest

   Har du spørgsmål?
   Du er velkommen til at ringe til afdelingsleder Dany på tlf. 2333 3583 – og evt. aftale en uforpligtende kop kaffe.

   Vi glæder os til at høre fra dig!