Skip to main content

FOKUS PÅ PLOV

Tilmelding til gratis seminar


Når terror kommer tæt på…
Voldelige hændelser med dødelig udgang i skoler og instititioner er desværre en makaber begivenhed, vi skal forberede os på at imødegå. I december 2021 blev en ung nordjysk mand således tiltalt for at planlægge omfattende skyderi på en eller flere folkeskoler i Nord- og Østjylland, og i Malmø har vi netop oplevet uhyggelige og meningsløse øksedrab på to gymnasiemedarbejdere.

PLOV (Påbegyndte Livsfarlige Og Voldelige hændelser) er myndighedernes forkortelse af et begreb, som danske uddannelsesinstitutioner desværre må og skal forholde sig til. I praksis indebærer det, at institutionens ledelse og medarbejdere forventes at udøve et særligt ansvar, og tage aktiv del i forebyggelse af terrorhandlinger, som eksempelvis et skoleskyderi.

I den anledning afholder ACTAS A/S 2 dagseminarer i henholdsvis København den 25. maj og Horsens den 2. juni. På seminaret har vi fokus på værktøjer og teknologi, som kan anvendes af skoler og institutioner, såfremt uønskede hændelser eller et ulykkeligt skoleskyderi opstår.