Skip to main content

Erfaren TVO-sikringstekniker

Glostrup


Er du den, som får julelys i øjnene, når du står overfor endnu en TVO-installation? Er du den, der kaster dig ud i ny programmering og kameraopsætning med et smil på læben? Og føler du en tilfredsstillelse ved at aflevere flot håndværk og knivskarpe billeder, når arbejdet er fuldført?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er du måske vores nye kollega i Glostrup.

Hos ACTAS er det nødvendigt, at du trives med en omskiftelig hverdag, hvor der er arbejde i kalenderen men plads til familielivet ved siden af. Du skal som TVO-sikringstekniker i Glostrup kunne arbejde selvstændigt og i teams. Din hverdag vil være præget af ny installation og service af TVO og vi har brug for en erfaren kollega, der er klar til at prøve nye græsgange. Vi har et godt fællesskab, vi udvikler os fagligt og hygger os i en travl hverdag.

Din hverdag
Opgaverne er udfordrende og varierende, og vi tilpasser dem efter dine kompetencer. En gang imellem kaster vi dig ud i opgaver, hvor du får brug for at trække på vores store netværk af kollegaer for at komme i mål. Vi forventer ikke, at du kan alt inden for TVO, men du skal være rutineret og villig til at give det et forsøg, når du står overfor noget, du ikke lige har prøvet før. Vi forventer, at du leverer flotte installationer, der tilfredsstiller virksomhedens og kundernes forventninger.

Din kommende afdeling
I Glostrup har vi en hyggelig lille afdeling med et team på ti kollegaer – sikringsteknikere, lærlinge, projektledere, sælgere og en afdelingsleder, der får hverdagen til at fungere. Vi arbejder fra kl. 08.00 til 16.00, og vi arbejder ofte sammen med vores afdeling i Hårlev. Har vi brug for en ekstra hånd, får vi besøg fra en af vores fire øvrige afdelinger i det jyske.

Og nu til alle formalia
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring, servicevogn, mobiltelefon, en god personaleforening samt meget andet.

Hvis du har spørgsmål, eller vil du vide mere, ringer du blot til afdelingsleder: 

Nicklas Holm på telefon 20 97 34 01.

Ellers er det vel bare at få sendt ansøgning, straffeattest og CV til HR-ansvarlig Lea Drejer Raunslund: job@actas.dk

Vi indkalder løbende til samtaler, og derfor vil vi genne have din ansøgning snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Vil du læse mere om, hvordan det er at arbejde i Actas, se Actas som arbejdsplads eller følg med på de sociale medier.

Vores forventninger


  • Du er sikringstekniker med erfaring indenfor TVO.

  • Du kan arbejde selvstændigt og samarbejde konstruktivt i teams.

  • Du kan levere flot håndværk.

  • Du har humor og er en god kollega.

  • Du viser god stil overfor kunderne.

Du får den bedste arbejdsplads!


  • Afdelingen i Glostrup beskæftiger 13 professionelle medarbejdere i et solidt team, hvor tillid og kvalitet er nøgleord.

  • Organisationen er flad og uhøjtidelig, og vi giver den gas mellem 8.00 og 16.00.

  • Afdelingen servicerer Sjælland i samarbejde med afdelingen i Hårlev.

TVO-tekniker på job
TVO-tekniker på job
TVO-tekniker på job