Virksomhedsfilosofi

Vores grundlæggende filosofi er forankret i alle dele af virksomheden, på tværs af landet. Vi vægter de gode relationer til kunder såvel som kollegaer imellem. I et samarbejde med Actas oplever du en fleksibel, løsningsorienteret og lokal forankret virksomhed.

Vi sikrer
værdier!

Relationer – tillid og samarbejde

Hos Actas er vores relation til kunden vigtig. Vi ønsker at etablere et godt samarbejde og sikre gensidig tillid fra start. Vi sikrer, at vores modarbejdere har de rette forudsætninger for at løse kundens opgaver. Dette gør vi gennem oplæring, kompetenceudvikling og mulighed for samarbejde, sparring og vidensdeling med kollegaer.

I Actas har vi 100% tillid til vores medarbejdere fra den dag, de starter. Når vi ansætter nye dygtige kollegaer, gør vi det fordi, vi tror på, at de kan klare jobbet. Det betyder, at vores kollegaer ikke skal bevise noget, men blot koncentrere sig om at arbejde og lære virksomheden at kende.

Tilgængelighed og lokal forankring

Vi sætter en ære i at være en landsdækkende virksomhed med kontorer fordelt i hele landet. Vi har afdelinger i Aalborg, Skive, Aarhus, Fredericia, Hårlev og Glostrup, således vi kan sikre, at vi er lokalt forankret i kundernes nærmiljøer, og at vi kan levere service hurtigst muligt. Vores tilgængelighed opleves via døgnåbne telefoner med kompetente medarbejdere i den anden ende.

Løsningsorienterede og fleksible

I kontakten med Actas er det vigtigt for os at få en god dialog om de udfordringer, ønsker og behov, som kunden har. Vi har dygtige medarbejdere, der er klar til at hjælpe.

Vi er proaktive og har eget udviklings- og projekteringscenter, som håndterer både standardiserede og specialiserede løsninger til din virksomhed. Alt efter hvad der er behov for, og hvilke rammer der er aktuelle, finder vi løsninger, der passer til vores kunder.