2022

Skive-afdelingen flytter i nye lokaler

Efter mere end 30 år på samme adresse for vores afdeling i Skive, trak vi for nogle måneder siden teltpælene op og flyttede fra den lille by Højslev uden for Skive til nye lokaler på Ulvevej 22 i Skive.

Dermed sikrer vi en synlig placering helt ud til Ringvej Syd i den midtjyske by og vi får samtidigt endnu mere plads til at udføre arbejde for vores midt- og vestjyske kunder.

Billede af Jørgen Kronborg, tv, og Peter Boltau, th
Billede af Jørgen Kronborg, tv, og Peter Boltau, th

2022

Actas byder velkommen til ny adm. direktør

Aalborg tirsdag den 1. september 2022.

I dag byder vi velkommen til vores nye direktør Peter Boltau.

Vi glæder os til at lære ham at kende og til at lære ham alt om vores fantastisk virksomhed, medarbejdere og branche.

Jørgen overdrager både hjørnekontoret og ansvaret for virksomhedens fremtid i Peters trygge hænder. Og selvom det er et farvel til posten som direktør, så følger Jørgen virksomheden tæt ved bl.a. at fortsætte i bestyrelsen.

Det bliver et spændende nyt kapitel i Actas’ historie.

”Jeg er spændt, ydmyg og beæret over at overtage styrepinden for så spændende en virksomhed som Actas. Jeg glæder mig til at lære hele virksomheden og organisationen bag endnu bedre at kende,” fortæller Peter Boltau.

2022

Vi har fået vokseværk

Flere af vores afdelinger har i løbet af 2022 fået vokseværk og er flyttet i nye og større lokaler.

Aarhus-afdelingen er flyttet fra Hinnerup til Bizonvej 12 i Galten. De nye lokaler nær motorvejen markerer en stærk placering i det midtjyske, hvor både Aarhus, Skanderborg og Silkeborg er til at nå på mindre end 20 minutter.

I Glostrup har vi ikke behøvet at bære flyttekasserne nær så langt. Nøglen til Naverland 29B er blevet byttet ud med nøglen til Naverland 29, hvor lokalerne er dobbelt så store, så de kan rumme Actas’ næststørste afdeling.

Følg med afdelingsleder i Aarhus, Claus, når han viser rundt i de nye lokaler i Galten.

2022

Actas A/S ramt af hackerangreb

Aalborg torsdag den 4. august 2022.

I henhold til tidligere information, er her en afsluttende opdatering med status på det hackerangreb vi har været udsat for.

Vores IT-afdeling har i samarbejde med vores leverandør fået renset alle vores data og servere og vi er nu tilbage i normal drift og vi har stort set fået genskabt alt data.

Vores medarbejdere kan arbejde normalt med de systemer de kunne før hændelsen.

Vi kan ikke afvise, at der er taget data fra vores servere, idet det vil være muligt at tage data uden, at det ville kunne ses i vores logs.

Vi håber I har fået svar på de spørgsmål I har haft, og vi står naturligvis stadig til rådighed såfremt der er mere, vi kan være behjælpelig med.

2022

Actas A/S ramt af hackerangreb

Aalborg tirsdag den 28. juni 2022.

I henhold til tidligere information er her en kort opdatering med status på det hackerangreb vi har været udsat for.

Vores IT afdeling har i samarbejde med vores leverandør arbejdet effektivt og intensivt de sidste mange dage, og er nu kommet langt i forhold til at reetablere vores servere og netværk.

Alle vores medarbejdere arbejder igen på vores systemer online som alle er sikret og renset, hvilket gør at vi i store træk kan servicere vores kunder som før hændelsen

Det kan stadig ikke udelukkes, at der er taget data ud fra vores server og i så fald, at det skulle være sket, kan vi ikke afgøre hvilke data der skulle være tale om.

Vi håber ikke perioden, hvor vi ikke har været online har betydet udfordringer for jer, vi har gjort alt hvad vi kunne, for at bibeholde vores normale serviceniveau.

Vi håber også, at I har fået svar på de spørgsmål I har haft, og vi står naturligvis stadig til rådighed såfremt der er mere, vi kan være behjælpelig med.

2022

Actas A/S ramt af hackerangreb

Aalborg fredag den 17. juni 2022

ACTAS er i går blevet ramt af et Hackerangreb.

Det har betydet, at vi omgående har stoppet al netværksaktivitet og alle servere er sat offline.  

Vi har fuld forståelse og respekt for den uro og usikkerhed denne situation og information kan skabe, og er derfor i løbende dialog med de kunder, vi mener der kan være direkte berørt af dette.

Vi har endnu ikke det fulde overblik, men der er en risiko for at data fra vores server kan være lækket.

Vi har igangsat et effektivt og omfattende opklaringsarbejde der skal sikre, at vi hurtigst muligt får kortlagt og fjernet al risiko, så vi kan komme online igen.

Udover ACTAS´ IT afdeling, har vi entreret med de allerdygtigste eksterne specialister på området. Vi har naturligvis anmeldt angrebet til relevante myndigheder, herunder Center for Cybersikkerhed, Datatilsynet samt politiet.

Vi er overbeviste om, at vi forholdsvis hurtigt kommer tilbage til normal drift og indtil da servicerer vi vores kunder som normalt og håber at kunne minimere de gener, dette vil give, til et absolut minimum.

Er der spørgsmål, er I velkommen til at kontakte vores direktør, Jørgen Kronborg på 4080 8384 eller Økonomichef Allan Damsgaard på 4072 7940

2021

Nordjysk Låseteknik A/S bliver en del af Actas A/S

Pr. 1. oktober er Nordjysk Låseteknik A/S blevet en del af Prosero Security Group og et datterselskab til Actas A/S. 

Nordjysk Låseteknik er i det nordjyske kendte for godt håndværk og kundeservice. Kvaliteter som fuldstændig er i tråd med Actas’s egne værdier. 

Actas er en del af Prosero
Actas er en del af Prosero

2019

Actas A/S bliver en del af Prosero Security Group

Actas bliver nu en del af den nordiske sikringskoncern Prosero Security Group. Actas er et af Danmarks førende sikrings- og sikkerhedsfirmaer med godt 100 medarbejdere og 6 afdelinger fordelt over landet. Den nye ejerstruktur vil fremadrettet styrke virksomhedens konkurrenceevne og sikre kvalitativ vækst.
Afdelingerne i Aalborg, Skive, Aarhus, Fredericia, København og Hårlev fortsætter helt uden ændringer.

Jørgen Kronborg og Karl Mikkelsen giver hånd

2019

Dan Group Alarm Skive A/S bliver en del af Actas A/S

Vi udvider endnu en gang. Denne gang er det Dan Group Alarm Skive A/S, der kommer med på holdet. Den tidligere ejer, fortsætter som afdelingsleder i Skive og alle medarbejdere følger med.

Med den nyeste afdeling er vi nu at finde i henholdsvis Aalborg, Skive, Aarhus, Fredericia, Hårlev og København.

Actas's hovedkontor

2017

Actas A/S får nyt domicil i Aalborg

Hovedkontor flytter til et nyrenoveret bygningskompleks i Aalborg. På adressen findes drift- og projekteringscenter, HR-, økonomi-, It- og udviklingsafdeling. Desuden er der værksteder og lagerfaciliteter på den nye adresse.
Ejendommen på godt 1.100 kvadratmeter vil fremadrettet være hovedsæde for en sikrings- og sikkerhedsvirksomhed i rivende udvikling.

Nøgler

2016

Vi får egen låseafdeling

Vi opretter egen landsdækkende installations- og serviceenhed bemandet med professionelle og brancheerfarne låsesmede. Produktlinjen er dermed komplet, når det gælder effektiv sikring af private virksomheder og offentlige institutioner.

JCD logo

2015

Vi udvider biksen

JCD A/S overdrager deres sikringsafdeling til os.

“Med overdragelsen fra JCD A/S står Actas A/S endnu stærkere i markedet for udvikling og implementering af professionel sikring”
– Adm. Direktør Jørgen B. Kronborg.

Actas's afdeling flytter fra Kolding til Fredericia

2014

Nyt domicil i Fredericia

Vores afdeling i Kolding flytter til nye lokaler på Navervej 16A i Fredericia. Ejendommen er særdeles velplaceret ved motorvejen, og den byder på masser af plads og mange nye faciliteter.​ Efter denne ændring råder Actas nu over afdelinger i Aalborg, Aarhus, Fredericia, Hårlev og København.

Actas' nye afdeling i Aarhus vises på kort

2013

Actas A/S åbner ny afdeling i Aarhus

Vi er en virksomhed i stærk, kvalitativ vækst. Derfor åbnes en ny salgs- og serviceafdeling i Smilets By – Aarhus. Det sker primært for at sikre et højt serviceniveau for vore mange midt- og østjyske kunder, men det giver os samtidig udviklingsmuligheder i landets næststørste erhvervsområde. Udover den nye afdeling i Aarhus har vi afdelinger i Aalborg, Kolding, Hårlev og København.

MM sikrings logo

2012

MM Sikring i Hårlev bliver en del af Actas A/S

Efter flere gode års samarbejde har MM Sikring i Hårlev valgt at blive en del af os. Derved råder Actas over salgs- og serviceafdelinger i henholdsvis Aalborg, Kolding, Hårlev og København.

NetDesigns logo

2011

Actas overtager NetDesigns sikringsafdeling

Actas A/S og NetDesign A/S indgår i et strategisk samarbejde.“NetDesign er Danmarks største rådgiver og integrator af sikre netværks- og IP-kommunikationsløsninger, og vi ser udviklingsmuligheder i samarbejdet med en absolut professionel udbyder, som har stor faglig indsigt.”
– 
Adm. Direktør Jørgen Kronborg

Actas - Vi sikrer værdier logo

2011

Actas A/S bliver skabt

I en fusion i mellem Lønstrup Sikring A/S og JCA Sikring A/S samles de mange kompetencer i ét selskab – Actas A/S.

Virksomheden råder over salgs- og serviceafdelinger i henholdsvis Aalborg, Kolding og København. Derved repræsenteres virksomheden i hele landet.